За нас

Това е издателство „Рибка“. Малко по размер, голямо по душа. Издателството на децата и техните родители. Основано през 2013 г., когато артистичните съвременни детски книги в България бяха истинска рядкост. Мотивирани изцяло от обичта си към децата, ние постигнахме наистина много през годините: изцяло променихме нагласите към детските книги, вдъхновихме много други да тръгнат по нашия път, доказахме, че българските деца и родители са много по-осъзнати, интелигентни и будни, отколкото мнозина смятаха!

В каталога на „Рибка“ присъстват заглавия с рекордни тиражи. Наши книги са теми на детски рождени дни и празници. Книгите ни са част от общуването между деца и родители, препоръчват се от учители и се ползват от различни специалисти в работата с деца.

Което и заглавие от нашия каталог да изберете, може да сте спокойни – децата са в добра компания с книгите на издателство „Рибка“!

Книжки с картинки

За разглеждане, докосване, попиване и поливане - за да поникне усетът към красивото.

Книжки помощници

За родителите, които искат да са още по-добри родители.

Книжки приключения

Необикновени герои, нови светове, вълнуващи истории!

Некнижки

Забавни и мили игри - познати, непознати и нестандартни. Радват, вдъхновяват, успокояват и приспиват.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки