Начини на доставка

Начини на доставка:

Доставчикът с когото работим е куриерска фирма Спиди. Закупените стоки се доставят до посочения от клиента адрес/офис в срок от 1 до 5 работни дни или според графика на куриерската фирма. Ако поръчката Ви е направена в неработен ден, то тя ще бъде обработена на първия възможен работен ден. 

Следните случаи са изключения на гореспоменатата информация спрямо срок за доставка:

  • Забавяне на Вашата поръчка по вина на куриерската служба при форсмажорни събития и извънредни положения
  • Забавяне на Вашата поръчка, защото е направена по време на натоварени периоди, големи намаления и промоции (Коледни разпродажби и др.)
  • Ако ние или куриерската фирма не можем да се свържем с Вас

Цената за доставка е според тарифата на куриерска фирма Спиди, а при поръчка над 50 лв. (без да се смята цената на куриерските услуги) получавате безплатна доставка. В случай че поръчката Ви е спешна, молим да се свържете с нас, за да можем да я обработим приоритетно (при възможност).

Взимане от книжарница Рибка -

Можете да вземете вашата поръчка на място от нашата книжарница безплатно. Нужно е да посочите "Взимане от място" като начин на доставкa при завършване на поръчка. Когато покупката Ви е подготвена за взимане, ние ще Ви уведомим. Адресът на книжарницата е: гр. София, ул. „6-и септември“ 37 (Малките пет кьошета). Предупреждаваме, че поръчките за взимане от книжарницата се пазят за Вас в срок от 5 календарни дни.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки