Блог

Ангелчето Петя 07.04.2021 12:22:32

Ангелчето Петя

Издателство Рибка много обича ярки хора с добри сърца. Ето защо издателство Рибка обича Петя Евлогиева! Не знаете за Петя? Сега ще ви я покажем. И ще ви я разкажем! Така както ние я виждаме.

Петя е събрала в себе си толкова много чудатости, че е трудно за вярване!

Тя е художник. Завършила е анимация, което само по себе си е интересно. Но работи като татуист! Което си е направо удивително. При това умее да придава една такава миловидност на всичко. Затова и татуировките, които прави, не са страшни, а забавни. Петя работи в студио ArtCore Tattoo заедно със своя съпруг – Евгени, който също е татуист. И тук е моментът, в който не трябва да си представяте едно раздрънкано твърде хипарско и анархично семейство. Съвсем не! Петя и Евгени живеят спокойно в малка спретната къщичка в Бистрица. И си отглеждат зеленчуци. А наскоро Евгени направи на Петя оранжерия. В къщата живеят и цели две кучета и четири котки. Петя е страхотна домакиня – пече сладкиши, меси хляб, почита българските традиции. Но тя е и още по-страхотна майка. На две прекрасни момиченца – Гери и Йоана. Те изглеждат винаги много, много красиви и много, много щастливи. Затова сме сигурни, че Петя е страхотна майка.

Петя е част от екипа на „Златната ябълка“ – анимация, базирана на българския фолклор. Тя е и автор на Лиска – една оранжева сладурана, чиито приключения Петя описва в серия книжки.

Очите на Петя са с различен цвят всяко… И са красиви. Сякаш за да докажат, че в един човек могат да се съдържат най-различни красоти, че човешкото същество е шарено, преливащо от реалности.

Петя Евлогиева е автор на илюстрациите на „Ангелчета за заспиване“, тъй като много искахме те да излетят изпод ръцете на един ярък човек с добро сърце – точно такива хора обичаме.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог

Ангелчето Петя

Ангелчето Петя

Издателство Рибка много обича ярки хора с добри сърца. Ето защо издателство Рибка обича Петя Евлогиева! Не знаете за Петя? Сега ще ви я покажем. И ще ви я Издателство Рибка много обича ярки хора с добри сърца. Ето защо издателство Рибка обича Петя Евлогиева! Не знаете за Петя? Сега ще ви я покажем. И ще ви я 2021-04-07T12:22:34+03:00 Ангелчето Петя

<p>Издателство Рибка много обича ярки хора с добри сърца. Ето защо издателство Рибка обича Петя Евлогиева! Не знаете за Петя? Сега ще ви я покажем. И ще ви я разкажем! Така както ние я виждаме.</p> <p>Петя е събрала в себе си толкова много чудатости, че е трудно за вярване!</p> <p>Тя е художник. Завършила е анимация, което само по себе си е интересно. Но работи като татуист! Което си е направо удивително. При това умее да придава една такава миловидност на всичко. Затова и татуировките, които прави, не са страшни, а забавни. Петя работи в студио<span>&nbsp;</span><a href="https://www.facebook.com/ArtCoreTattooSofia/">ArtCore Tattoo</a><span>&nbsp;</span>заедно със своя съпруг &ndash; Евгени, който също е татуист. И тук е моментът, в който не трябва да си представяте едно раздрънкано твърде хипарско и анархично семейство. Съвсем не! Петя и Евгени живеят спокойно в малка спретната къщичка в Бистрица. И си отглеждат зеленчуци. А наскоро Евгени направи на Петя оранжерия. В къщата живеят и цели две кучета и четири котки. Петя е страхотна домакиня &ndash; пече сладкиши, меси хляб, почита българските традиции. Но тя е и още по-страхотна майка. На две прекрасни момиченца &ndash; Гери и Йоана. Те изглеждат винаги много, много красиви и много, много щастливи. Затова сме сигурни, че Петя е страхотна майка.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19558/files/image/2-606d79391a4a7.jpg" /></p> <p><span>Петя е част от екипа на&nbsp;</span><a href="https://goldenappleseries.com/?lang=BG">&bdquo;Златната ябълка&ldquo;</a><span>&nbsp;&ndash; анимация, базирана на българския фолклор. Тя е и автор на&nbsp;</span><a href="https://web.facebook.com/LiskaCrazyfoxy/">Лиска</a><span>&nbsp;&ndash; една оранжева сладурана, чиито приключения Петя описва в серия книжки.</span></p> <p><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/19558/files/image/3-606d79519c63e.jpg" /></span></p> <p>Очите на Петя са с различен цвят всяко&hellip; И са красиви. Сякаш за да докажат, че в един човек могат да се съдържат най-различни красоти, че човешкото същество е шарено, преливащо от реалности.</p> <p>Петя Евлогиева е автор на илюстрациите на<span>&nbsp;</span><a href="https://ribka-publishing.bg/product/angelcheta-za-zaspivane">&bdquo;Ангелчета за заспиване&ldquo;</a>, тъй като много искахме те да излетят изпод ръцете на един ярък човек с добро сърце &ndash; точно такива хора обичаме.</p> <p></p>

,
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки